Ingrediƫnten:

1tl geraspte verse gember
1 teentje knoflook ,schoongemaakt en gekneusd
1 stengel citroengras
1,2 liter kippenbouillon
100g noedels
1-2 el sojasaus
3 bosuitjes, schoongemaakt en fijngesneden
een paar koriander of basilicumblaadjes
1 limoen, in partjes

Bereiding:

Zet de gember en knoflook klaar. Snijd de onderkant van het citroengras, verwijder het buitenste blad en snijd het fijn.
Verwarm de bouillon samen met de gember, knoflook en het citroengras. Voeg als de bouillon kookt de noedels toe en laat ze meegaren.
Breng de bouillon op smaak met de sojasaus en strooi de bosuitjes en koriander- of basilicumblaadjes erover. Voeg eventueel Spaanse pepertjes toe, en serveer de bouillon met partjes limoen. Lekker om blaadjes koriander of basilicum erover te doen.

EET SMAKELIJK!!!!